MYHAPPINESS ENERGY ONE

Perustietoa
Koko 40 cm 
Omistaja: Rosa-Maria Ryyti

Terveys
Lonkat: A/A
Kyynäreet: 0/0
Polvet: o/o (voimassa 18.11.2015)
Sydän: ei sivuääniä (virallinen)
Selkä: epävirallisesti ok
Silmät: ok (voimassa 18.11.2015)
Hampaat: saksipurenta, puuttuu
Sappirakko ultrattu: 12/2019

Sappirakossa pieni määrä sakkamaista eritettä, suurimmaksi osaksi sappirakossa sisältö normaali, kaiuton. Seinämä tasainen.

Luonne

Rosan kuvailemana:
Milo on itsenäinen, avoin sekä äärettömän rohkea ja älykäs eikä siinä ole rodulla toisinaan esiintyvää pehmeyttä ollenkaan. Sillä on todella suuri persoona ja se omaa laajan varaston erilaisia erikoisliikkeitä ja -ääniä. Milo ei hauku ollenkaan.

Tulee toimeen kaiken ja kaikkien kanssa, mutta on myös todella urosmainen. Ihmisistä tykkää joskus liiankin paljon, mutta vieraista ei alku-uteliaisuuden jälkeen erityisesti välitä.

Milo on ollut aina todella mielyttämishaluinen ja nopea oppimaan ja agilityssa olisi vauhti ja potentiaali riittänyt vaikka mihin asti, mutta harrastusmahdollisuudet muuttuivat muuton myötä. Ollaan harrastettu myös Tokoa ja kokeiltu paimennusta. Energiaa on aina löytynyt paljon, mutta
kotona on täysin rauhallinen ja huomaamaton otus pientä pallo-pakkomiellettä lukuunottamatta.

Milo on puoliksi raakaruokinnalla ja se on aina pystynyt syömään mitä vain. Sillä ei ole koskaan ollut mitään terveysongelmia ja eläinlääkärissä olemme terveystutkimusten ja rokotusten lisäksi joutuneet käymään vain poistamassa kaksi irronnutta hammasta ja ikenen liikakasvua. Se ei ole aiemmin astunut, mutta sukupuolivietti on aina vaikuttanut hyvin toimivalta ja yritteliäältä.
  

Luo kotisivut ilmaiseksi!